Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат 1.9 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Плащам 100 кинта за термостат за 2,4 /да става за 136 коня/, който да отваря на по-малко от 88 градуса ФАБРИЧНО, че и аз имам един, дето отваря на 82-3 /ори част е, с щампа год на производството на колата, ама има и щампа 88 градуса на него/. Демек давам 100 лв за термостат с щампа и кутиика, на която пише 82-3 градуса. Съвсем сериозен съм.

п.с. тези дето отварят на по-малко от 88 са просто преебани

Comment

Първоначално публикувано от pakumba Покажи съобщение

п.с. тези дето отварят на по-малко от 88 са просто преебани
      тихо спри да се излагаш стига си давал пари иди си купи от първия магазин, сори ама и на пасат и на голф и на каквото решите има да се продават 80 гр термостати

Заводско jtd e 78-82 другото са празни приказки, само ако колата е за севера са на 88гр заводско
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        тихо спри да се излагаш стига си давал пари иди си купи от първия магазин, сори ама и на пасат и на голф и на каквото решите има да се продават 80 гр термостати

Заводско jtd e 78-82 другото са празни приказки, само ако колата е за севера са на 88гр заводско
        За да си купя термостат на 80 градуса, трябва да си купя после и пасат или голф, защото за жтд няма такъв.Дай ми номер да съм сигурен, че няма да ми пробутат от тези за севера. Покажи ми само един линк в нета, където да продават такива на под 88? Моята оферта си важи, снимай ми в първия магазин до вас кутийката и самия термостат дето са щамповани градусите /на всички ги има, дори на скапания вернет/, купувай и ми пращай с еконт наложен платеж с виж преди да платиш- ако е за 2,4 жтд 136 коня и отваря на по-малко от 88 фабрично, разликата до 100 кинта си я прибираш

Comment

отиваш и си взимаш Behr, аз така направих преди 3 г като взимах колата и е на 78/82 за южните топли страни всички коли са с по ранни термостати, няма Алфа, няма Ауди т.н. Дойде ли от Италия на пример или е забил в постоянно отворено положение или на 80 гр., просто защото в горещото време градско колата си стои на 90гр с 80 градосув
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

отиваш и си взимаш Behr, аз така направих преди 3 г като взимах колата и е на 78/82 за южните топли страни всички коли са с по ранни термостати, няма Алфа, няма Ауди т.н. Дойде ли от Италия на пример или е забил в постоянно отворено положение или на 80 гр., просто защото в горещото време градско колата си стои на 90гр с 80 градосув
            Хубаво де, подкрепи си думите с факти, покажи да видим нещо, а не само да ми разкзваш. Ако помниш бяхме комуникирали с теб преди време по въпроса, обаче бая време рових и търсих и това, което видях е, че няма такъв. Затова не ми разкзвай, а ми покажи, че да млъкна. Само не казвай, че в целия нет няма такъв, но в магазина до вас има. А и както вече предложих, ако има- снимки и по еконт. Даже после и ще те почерпя.

Comment

ся няма как да ти сваля термостата си

И нета не го гледай горките бая неуки има, за всички коли 88 гр пише ама не е така има немски кошници които са на 92 примерно

ей я мойта де седи на диагностика в движение около 82-83гр, в града сега в топлото си е на около 88-90...

156 2.4JTD 136+ PS

Comment

тази снимка не означава нищо. Преди месец си взех чистак нов вернет, държеше 70 градуса. После го смених с бер, държи 88, ама това не означава, че вернета е бил наред.
                Несериозно е да твърдиш, че в нито един каталог не знаят, че има 82 градусов термос за 2,4. Целия нет е грешен, само в аутодатата от не знам си коя версия е вярно. Това там вероятно са данните кога започва да отваря, а 88 е напълно отворил. Аз пък ще си чакам снимка на кутия или термостат на под 88 градуса.

Comment

78 почва да отваря на 82 е напълно отворил и Аутодата и Епер ли са грешни
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Вие кога ще се научите,че на 156 уреда за температурата никога не показва вярно
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Вие кога ще се научите,че на 156 уреда за температурата никога не показва вярно
                      уреда го остави говорим на диагностика няма как по уред да знаме че е на 82-3 гр
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

уреда го остави говорим на диагностика няма как по уред да знаме че е на 82-3 гр
                        А бе човек, ходи се занимавай на пясъчника да си играеш и не разпространявай разни такива материали и неверни данни.
                        Термостат за северни и южни ширини
                        А има ли такива за източни и западни спрямо Гринуич?

п.п. Давам ти 500лв да си свалиш термостата и да покажеш градусите, които са написани на него.
                        Ако покажеш 88 градуса искам само в замяна 1 месец да влизаш и да пишеш във форума, че на пясъчника е по-интересно от колкото във форума, ОК? Напълно съм сериозен с офертата!
                        Last edited by BO; d.m.y г., 22:32.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

78 почва да отваря на 82 е напълно отворил

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          А бе човек, ходи се занимавай на пясъчника да си играеш и не разпространявай разни такива материали и неверни данни.
                          Термостат за северни и южни ширини
                          А има ли такива за източни и западни спрямо Гринуич?
                          Ама е смях в тая тема.То по-убаво от тунинг раздела
                          Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          88 градуса
                          Те това е истината.И тогава започва да отваря.Напълно отворен е някъде при 102-104 градуса.

Comment

Първоначално публикувано от janyboy Покажи съобщение
                            Те това е истината.И тогава започва да отваря.Напълно отворен е някъде при 102-104 градуса.
                            Всичко друго е така, само това не. На 88 е напълно отворил, няма как на 102-104 да отваря напълно, защото първата перка е на 97,5, втората на 102, няма кой да сложи такива стойности, а термостата да не е напълно отворил. По ЕОБД на либрата съм го гледал, че около 85 започва да отваря и задържа 88 градуса ако навън е студено или няма натоварване на двг-то, а ЕОБД-то сме го сравнявали дали мери правилно с термодвойка в казанчето.

Comment

Първоначално публикувано от pakumba Покажи съобщение
                              Всичко друго е така, само това не. На 88 е напълно отворил, няма как на 102-104 да отваря напълно
                              Ето инфо за Behr G.840.88(jtd105 - за него имам под ръка)
                              Температурата,която е спомената при всички термостати, е тази, при която започва да отваря, а не когато е напълно отворен термостата.
                              Attached Files
                              Last edited by janyboy; d.m.y г., 09:49.

Comment

Ама е смях в тая тема.То по-убаво от тунинг раздела

Бухахахаххаха смешеннннн на 102 му отварял

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

Ето инфо за Behr G.840.88(jtd105 - за него имам под ръка)
                                Температурата,която е спомената при всички термостати, е тази, при която започва да отваря, а не когато е напълно отворен термостата.
                                и само 88 градусуви ли има
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X